Ambulerende Glassmester Kvamme

logo_mindre.png

Vintertilbud frem til 15 februar!

Akkurat nå har vi 25% rabatt på PVC dører og vinduer og 40% rabatt på 2 og 3-lag superenergiglass.

Ambulerende Glassmester Kvamme tilbyr leveranse og montering av vedlikeholdsfrie PVC dører og vinduer samt utskifting av knuste/punkterte isolerglass UTEN å skifte karm/ramme.

Ut med gamle isolerglass, inn med nye superenergiglass! Reduser varmetapet med 50-80%, forbedre innekomforten og reduser energiforbruket. 

Kontakt oss i dag for en super deal!

Om PVC dører og vinduer
PVC-dører og vinduer er populære valg for moderne bygninger. Dette materiale, laget av polyvinylklorid, er kjent for sin holdbarhet, lave vedlikeholdsbehov og energieffektivitet. PVC-dører og vinduer er værbestandige, motstandsdyktige mot korrosjon og gir god isolasjon, noe som bidrar til å redusere energikostnader. Den allsidige designen gjør det enkelt å tilpasse dem til forskjellige arkitektoniske stiler, og de er et miljøvennlig alternativ ettersom PVC er resirkulerbart. 

Om Superenergiglass
Superenergiglass er revolusjonerende innenfor vindusindustrien. Dette avanserte glasset kombinerer flere lag med smarte materialer for å optimalisere energieffektiviteten i bygninger. Ved å reflektere solstråler, reduserer det oppvarmingen innendørs, og samtidig beholder det varmen om vinteren. Superenergiglass gir dermed en bærekraftig løsning som reduserer energiforbruket og gir et mer komfortabelt inneklima.